CBS De Kinderkring

TSO kleuters

Vanaf de start van komend schooljaar 2020/2021 gaat Kinderopvang Snoopy de TSO verzorgen voor de Esselyckerwoude en alle kleuters van de kinderkring. Tot aan de herfstvakantie vindt de TSO van de kleuters plaats op de kinderkring, na de herfstvakantie vindt de TSO, zoals u weet, plaats op de Esselyckerwoude.
Tussen de middag wordt er eerst lekker geluncht. De hal en het overblijflokaal op de Esselyckerwoude bieden voldoende ruimte om rustig te zitten en je broodje op te eten. Om verwarring te voorkomen is het wel fijn als de naam van uw kind op het bakje of de beker staat. Op de Esselyckerwoude is een koelkast aanwezig, u kunt de broodtrommels en bekers daar 's ochtends bij het weg brengen in zetten. De kinderen kunnen na het eten lekker nog even vrij spelen. Wij proberen zoveel mogelijk buiten te spelen na de lunch.
Aanmelden
U dient uw kind aan te melden voor de TSO bij Kinderopvang Snoopy. Hiervoor dient u het inschrijfformulier te downloaden via www.kinderopvangsnoopy.nl of onderaan deze pagina in te vullen en aan ons terug te sturen.
U kunt het formulier ook afhalen bij Kinderopvang Snoopy en tevens daar afgeven, dan zorgen wij ervoor dat dit bij de TSO administratie geregistreerd wordt.
U kunt bij ons TSO afnemen via een abonnement of een strippenkaart.
 
           Kosten:
Abonnement € 2,20 per keer Een of meerdere vaste dagen per week
Strippenkaart € 2,45 per keer Digitaal 10 strippen: € 24,50
 
Strippenkaart
Kinderen die, via een strippenkaart, gebruik willen maken van de TSO moeten wel eerst per   SMS (06-51227901)worden aangemeld. Het liefst horen wij dit een dag van te voren. Telkens wanneer de strippenkaart volledig gebruikt is, wordt er automatisch een nieuwe strippenkaart aangemaakt waarvan u een factuur ontvangt per e-mail. De strippenkaart blijft geldig t/m groep 8. Indien het kind de school verlaat zullen de restant strippen niet worden gerestitueerd.
         
Afmelden
Mocht uw kind niet komen naar de TSO, dan ontvangen wij graag een SMS bericht met de afmelding. U kunt een SMS bericht sturen naar de tso telefoon: 06-51227901 
Berichten op de TSO telefoon worden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend tussen 07:30 - 08:30 uur gelezen. Echter, er wordt niet door ons per SMS terug gereageerd op aanmeldingen of afmeldingen. U kunt ervan uit gaan dat de berichten gelezen zijn en dat TSO opvang mogelijk is.
         
Facturen & SEPA/Betaling:

 Op/rond iedere 10e van de maand ontvangt u per email een factuur van de voorafgaande afgesloten maand. Snoopy werkt uitsluitend op basis van een doorlopende automatische incasso. De factuur wordt op de 16e van iedere maand automatisch geïncasseerd.
De terugboektermijn is 8 weken. Indien de automatische incasso niet is gelukt of wordt teruggeboekt zal € 3,50 aan administratiekosten in rekening worden gebracht. (De aanmaningskosten bedragen € 20)
 
Mocht u Ciska willen spreken dan kunt u haar even aanspreken, bellen of mailen via: tso.wou@live.nl of een sms bericht achterlaten, dan neemt ze contact met u op.
Heeft u een financiële vraag inzake TSO? 
Stuur dan een mail naar tsoadministratie@kinderopvangsnoopy.nl

Met vriendelijke groet,

Ciska Hoogenboom, Snoopy TSO coördinator
Marlies Tijssen, Locatiehoofd Kinderopvang Snoopy Woubrugge, lhwou@kinderopvangsnoopy.nl

aanmeldformulier

2019 CBS De Kinderkring

Powered by BasisOnline